Hjälp mig

Ska kanske till frisören på lördag va där förra veckan och klippte mig och nu ska jag väl färga och så men kan inte bestämma mig hur jag ska göra det! Fanny tycker ombre men tror inte jag kommer passa i det. Funderar på att färga mörkt och sedan göra ljusare slingor i. Om ni har ett försöka kommentera det då!!! GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN !


Plugg plugg plugg

Har pluggat på ordentligt idag eftersom jag ska redovisa muntliga delen i engelska imorgon. Fick mina omdömen idag och varför ska jag ha bra betyg i alla ämnen man inte behöver va bra på får panik, typical me! Men min dag har varit rätt chill överhuvudtaget! Nu ska jag snart gå ut och gå en promenad tror jag får se!
En liten helt random sommar bild hehe..


Frågestund

Kör på en fråga stund nu lite in på veckan fråga det ni vill veta svarar när jag har fått tillräckligt med frågor!


Helt slut.

Har haft en underbar eftermiddag. Efter skolan drog jag och Matilda till söder käka subway och chilla runt där innan träning måste bara tillägga att när jag och Matilda e tillsammans äter vi oftas så från några veckor tillbaka har vi börjat fota allt vi äter tillsammans lol haha. Men träningen gick bra inget speciellt ska snart gångväg sova efter som jag e jätte trött!
Bild från veckan innan lovet med mina glasögon man kan ha på lektionerna, smart tjej.


Mästerkoken Ida

Har precis haft hemkunskap och bakat bröd jag och Sofia rockade! Våra bröd blev fan perfekta förutom att vi fick möglig jäst och vår lärare säger att man kan använda det då tvekar på st våga smaka våra bröd haha. Men efter skolan drar jag på träning kommer nog va ganska segt eftersom vi har haft lov! See you öster alegator
Bjuder på en lite fabulös bild på mig själv så länge!!


Williams lista

Har nu kollat klart på del 6. Herregud vad han e bra så jävla rolig,önskar ju att man hade samma talang som han tänk då liksom vad älskad man måste va. Juste i skolan för några veckor sedan hade vi en uppgift på Livskunskapen då vi skulle kolla på några av hans videosar!
Bästa letionen, lol
Men snart börjar ju solsidan och partaj och som valigt sitter jag bänkad fram för tv haha!

Ger mig på det här med bloggning igen

Provar på att börja blogga igen vet inte riktigt hur det kommer gå eftersom hitils så slutar det alltid med att jag tröttnar på det och sen blir sugen på att bara skriva lite men men hoppas på det bästa!Jag heter ialla fall Ida bor söder om stan lever mitt liv som alla andra tonåringar, kommer blogga om mitt lilla liv som nog inte är så
speciellt.
Nu är ju höstlovet över tyvärr men känns som jag varit ledig i evigheter så kankse blir ganska skönt att komma tillbaka till det normala.Tänkte köra på en frågestund någon gång i veckan oxå så ni kan få redan på lite mer om mig! Men hoppas ni fortsätter läsa här så länge jag orkar blogga denna gång!
 
Här är en liten charmig ego bild på mig själv!

RSS 2.0